sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Mekin halutaan puoluetukea

Valtsun tarinat:

Meillä on taas rahapula. Me ostettiin Jössen kaa Whiskas maitonappikissankarkkeja kaikilla rahoilla ja ny ollan tyhjätaskuja!
Me tarvitais välttämättä rahaa bussibilettiin Hesaan ja takasin kolmelle kissalle. Me mentäis ny keväällä Korkeasaaressa käymään, kun sielä on Kissojen yö tapahtuma. Ei me rahaa sisäänpääsyyn tarvita, kun me todistettavasti ollaan itte kissoja, mut matkat tulee kalliiks.
Hertta, kun aina seuraa lehtiä, niin se keksi että hommataas rahaa noilta politiikoilta. Politiikoilla on aina rahaa ja ellei ole ne hankkii sitä konstilla millä hyvänsä. Nyt on kuulemma jotkut Eurovaalit tulossa ja kaikki ehdokkaat taas pörhistelee ja tekee itteään tykö. Me mietittiin, että jos myytäis niiden vaalitilaisuuksiin joku lämmittelyshow. Eihän kukaan mihinkään puoluetilaisuuteen menis ellei siel ole kunnon esiintyjiä. Hertta keksi, että seksi ja paljas pinta myy aina. Päätettiin, että show otsikko on Sähäkkä narttu pukeutuneena vaan kaulapantaan. Sit Hertta heittelis kuperkeikkoja näyttämöllä ja me Jössen kaa ketkuteltais peppujamme.

Mut sit me keksittiin, että helpommalla päästään, kun perustetaan oma puolue. Ei tarvii, kun kerätä muutama kymmenen tuhatta jäsentä, jotka maksais vaikka jäsenmaksua kympin. Sit saatais puolue tukea ja pidettäis jotain huuhaa seminaareja ja taas tulis rahaa. Syntymäpäiväjuhlat maksais aina joku iso firma, joka luulis että me puhutaan juur sen puolesta. Aatelkaas mitkä rahat. Ensin maksaa jäsenet, sit tukee valtio, kauppaa tehtäis kaikesta turhan päiväisestä ja joku vielä yrittäis lahjoo. Voiko helpompaa olla.
Nyt pistetään kolme viisasta karvapäätä yhteen ja mietitään minkälainen puolue perustetaan ja mihin ne suuret rahat käytetään.

1 kommentti: