perjantai 19. helmikuuta 2016

Äiskän naamanvatkausputiikissa on Pimeän Kaupan tapahtuma pe 19.2

Valtsu ilmoittaa tärkeän asian:

Olettekos huomanneet, että hämppälinnassa on joku outo Pimeän Kaupan ilta tänään ja äiskäkin firma on siinä mukana. Meidän äiskällähän on siellä kaupungissa joku naamanvatkausputiikki mihin se aina tärkeenä lähtee aamuisin. Ei me tiedetä Jössen kaa siitä mitään, mutta meillähän on upea ulkomuoto omasta takaa. Hertta on ihan innoissaan äiskän hommista ja sanoo jatkavansa firmaa, kun äiskä jää eläkkeelle.

Siellä äiskän firmassa on hyvät alennukset kuulemma ja kannattaa ostaa useampikin tökötti samalla kertaa. Verkkokaupassakin on samat alennukset koko viikonlopun. Yhtä ainetta mekin kokeiltiin Jössen kaa, mut siitä nousi hirvee huuto. Sen nimi oli SkinPerfect Primer sk30 ja se on kivassa kapeassa tuubissa mikä mahtuu hyvin suuhun. Se kierikin ihan kivasti ja me leikittiin sen kanssa ja kivaa oli. Äiskä sai jonkun ihme hepulin, kun siihen tuubin oli tullut muutama hampaan reikä ja sitä ruskeaa mönjää valui lattialle. Eihän ton nyt suuri juttu luulis olevan, mut äiskä on niin outo noitten tavaroittensa, kun mitään ei sais ottaa. Naiset on ylipäätään outoja.

Menkääs käymään äiskä firmassa. Se saa palkkaa sieltä ja sillä palkkarahalla ostetaan meille ruokaa. Vähän on siis oma lehmä ojassa, heh, heh.

1 kommentti:

  1. Nyt äiskänkin pitää kertoa poikien touhuista. Ostin eilen pakastetuulihattuja ja avatessani pahvipakkausta otin sieltä alle puolet ja jätin loput keittiön pöydälle sulamaan. Kuulin kyllä illan mittaan, että pojilla oli joku hauska leikki keittiössä, kun ne juoksi ja touhusi. Illalla etsin laatikkoa keittiöstä ja sitä ei löytynyt. Tulin siihen tulokseen, että olin kai ne jo syönnyt ja heitännyt laatikon pois. Ihmettelin jo huolissani miten höperö olen. Aamulla, kun tulin keittiöön lattialla pyöri tuulihattuja ja niitä on nakerrettu ja murustettu. Pojathan ne olivat ottaneet laatikon pöydältä alas ja kivahan sitä oli lätkiä, kun pyöreitä tuulihattupalloja alkoi lentelemään.
    Siihen jäi herkuttelu. Onneksi pojat pitää äiskän kaloreista huolen. Herttahan on niin fiksu ettei se osallistu pöydälle kiipeämiseen yms.

    Äiskä

    VastaaPoista